elo 23

Koulutuspäivä 1.10.2021, Syömishäiriöiden ravitsemushoito

Hei jäsenet! Lämpimästi tervetuloa SSY:n koulutuspäivään 1.10, aiheena Syömishäiriöiden ravitsemushoito. Tulossa huippuohjelma tärkeästä aiheesta. Hinta on 150e, ja ilmoittautua voi 15.9.2021 asti.

SYÖMISHÄIRIÖN RAVITSEMUSHOITO

Lähde ravitsemusterapeuttien kanssa tutustumaan syömishäiriötä sairastavan ravitsemushoitoon ja keinoihin auttaa potilasta kohti riittävän hyvää syömistä. Päivän luennoitsijoina ovat syömishäiriöiden hoitoon erikoistuneet ravitsemusterapeutit Sari Aapro, Terhi Jokelainen, Katja Mäkelä ja Riikka Viljanen.

Aika: 1.10.2021, Zoom-yhteydellä. Päivä nauhoitetaan ja on osallistujille katsottavissa kaksi viikkoa.

Hinta: Koulutuspäivään voivat osallistua yhdistyksen jäsenet, hintaan 150€.

Ilmoittautuminen: 15.9.2021 mennessä, osoitteeseen satu.kihlstrom@syomishairiokeskus.fi Mikäli perut osallistumisesi 15.9.2021 jälkeen, sitoudut maksamaan 50% hinnasta.

9:00 Päivän avaus, yhdistyksen puheenjohtaja Monica Ålgars

9:15 – 10:00 Syömishäiriön kauhukaappi ravitsemusterapeutin silmin

Jaloittelutauko 10 min

10:10 – 11:15 Riittävän hyvän syömisen taidot 1

Keskustelu/chat-kysymykset 10 min

11:25 Lounastauko 50 min

12:15 – 13:15 Riittävän hyvän syömisen taidot 2

Keskustelu/chat-kysymykset 15 min

Kahvitauko 15 min

13:45 – 14:45 Muutos on vaikeaa – miten autan kohti riittävän hyvää syömistä

Keskustelu/chat-kysymykset 15 min

15:00 – 15:45 Uudet tuulet

• ARFIDin ravitsemushoito

• Ravitsemuskuntoutus osana perhepohjaista hoitomallia

15:45 – 16:00 keskustelu, päivän päätös

syys 30

Jäsenilta 5.11.2020, syömishäiriöiden neuropsykologia

Lämpimästi tervetuloa syksyn jäseniltaan torstaina 5.11.2020 klo 18-20! Aiheena laihuushäiriöön liittyvät neuropsykologiset piirteet. Väitöskirjatutkija Emma Saure kertoo syömishäiriöiden neuropsykologista, ja omasta aiheeseen liittyvästä tutkimuksestaan. Tärkeä aihe, jonka varmasti moni meistä kohtaa työssämme. Jäsenilta pidetään Zoomin välityksellä, ja se on jäsenille ilmainen. Tämä on loistava tilaisuus osallistua jäseniltaan riippumatta siitä, missä asuu.

touko 03

Vuosikokous 2020

Suomen syömishäiriöyhdistyksen vuosikokous pidetään Zoom:issä torstai 14.5.2020. Etukäteisilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen: info@suomensyomishairioyhdistys.fi

1) valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2) esitetään vuosikertomus

3) esitetään yhdistyksen tilit ja toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään tilien hyväksymisestä ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

4) esitetään toimintasuunnitelma ja talousarvio alkavaksi vuodeksi ja päätetään niiden hyväksymisestä

6) valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

7) valitaan seuraavaksi toimikaudeksi toiminnantarkastajaa ja hänelle varamies

8) päätetään muista vuosikokoukselle esitetyistä asioista

maalis 13

Jäsenilta ja Corona

Tällä hetkellä on epävarmaa toteutuuko yhdistyksen 14.5 suunnittelema jäsenilta ja vuosikokous. Tilannetta seurataan ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden mukaisesti.

maalis 04

NEDS 2020

Ilmoittautuminen NEDS2020 kongressiin on nyt auki. Katso lisätiedot ja tutustu myös mahdollisuuksiin päästä esittämään omaa tutkimustasi osoitteessa: https://nedsconference.com

helmi 07

Jäsenilta 14.5.2020

Laihuushäiriön neuropsykologia.

The form has reached its submission limit.

helmi 07

Jäsenyys 2020 eteenpäin

Yhdistys on päättänyt muuttaa jäsenyyskäytäntöjään. Jatkossa ei tarvitse erikseen ilmoittautua jäseneksi joka vuosi. Muutetaan kaikkien jäsenyyttä ”toistaiseksi voimassa” olevaksi. Uudet jäsenet ilmoittautuvat jäsenyys-sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

Jos olet epävarma jäsenyydestäsi, voit tarkistaa asian syöttämällä tietosi uudestaan jäsenyys-lomakkeen kautta. Jos sähköpostiosoitteesi löytyy meidän rekisteristä, järjestelmä kertoo tämän sinulle.

helmi 02

Jäsenyys 2020

Olemme päivittämässä jäsenyyskäytäntömme. Tällä hetkellä ei voi liittyä jäseneksi tai uusia jäsenyyttään. Vuoden 2019 jäsenyys on edelleen voimassa.

marras 19

NEDS-konferenssi 2020

Seuraavan pohjoismaalaisen NEDS-syömishäiriökonferenssin nettisivut on nyt julkaistu! Osoite on www.nedsconference.com ja sivuille tulee lisää tietoa talven ja kevään aikana. Konferenssi pidetään Oslossa 9-11.2020, teemana ”From prevention to recovery”, eli ”Ennaltaehkäisystä toipumiseen”.

kesä 03

Toteutuuko syömishäiriöiden Käypä Hoito-suositus?

Suomen syömishäiriöyhdistys ja Syömishäiriöliitto – SYLI järjestävät maksuttoman seminaarin 4.10.2019 Tampereella

Toteutuuko syömishäiriöiden Käypä Hoito-suositus?

Aika: 4.10.2019 klo 9.00-16.00 Paikka: Tampereen pääkirjasto Metso, luentosali Kuusi, Pirkankatu 2, Tampere

Ilmoittautumiset seminaariin alkavat elokuussa 2019. Varaa päivä kuitenkin jo kalenteriisi ja seuraile tiedotusta.

Vanhemmat artikkelit «