Tervehdys uusilta puheenjohtajilta!

Rasmus Isomaa siirtyi pohjoismaisen syömishäiriöyhdistyksen puheenjohtajaksi vuoden 2017 alusta ja  halusi jättää puheenjohtajan hommat meidän yhdistyksessämme.  Kiitos Rasmukselle yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä ja onnittelut! Lupauduimme  puheenjohtajiksi vuodelle 2017.

Gudrun on erikoispsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti, joka on työskennellyt pitkään syömishäiriöoireista kärsivien ihmisten kanssa yksityisessä Syömishäiriökeskuksessa, Nuorten syömishäiriöyksikössä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä sekä nykyään kokopäiväisesti yksityisvastaanotolla.

Elisabeth on koulutukseltaan nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Työkokemusta syömishäiriöoireiden parissa on ollut Nuorten syömishäiriöyksikössä ja nykyään sekä HYKS nuorisopsykiatriassa Hyvinkään sairaanhoitoalueella että Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä syömishäiriötyöryhmässä.

Kevätkaudella 2017 yhdistys järjestää kaksipäiväisen  koulutustilaisuuden 5.5.-6.5. Helsingissä. Ensimmäisenä päivänä käsitellään  pakko-oireita ja  toiminnallisia riippuvuuksia syömishäiriöissä ja toisena päivänä käsitellään SASB-minäkuvamittaria.  Ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen ovat ohessa. Tervetuloa!
Ohjelma ja ilmoittatumislinkki

Academy of Eating Disorders  järjestää vuosittain kongressin, joka tänä vuonna on 7.-10.6. Prahassa. Ehkä tapaamme siellä. ICED 2017

Otamme mielellämme vastaan ideoita yhdistyksen toimintaan liittyen. Yhdistyksen sähköpostiosoite on:

Toivotamme kaikille aurinkoisia talvipäivä, tapaamisiin toukokuussa koulutuspäivillä Helsingissä!

 

Elisabeth Jüriloo puheenjohtaja 2017

Gudrun Kristmannsdottir varapuheenjohtaja 2017